23 Aralık 2016 Cuma

ISLAK MENDİL ISITICISI


  Sevgili ıslak mendil ısıtıcısı,

  Türkiye'nin 3 bilinmeyenli denklemi olduğunu farkında mısın ? 😃 Tamam ıslak mendili biliyoruz da ısıtıcısı da neymiş arkadaş.Bunu ilk duyduğumda bende sizler gibi şaşırdım.Hatta "hoppalaaa bir bu eksikti sanki" diyede içimden geçirmedim değil.


  Bence çok parası olan ve hiç bir işi olmayan birinin evde o kadar canı sıkılmış ki bu makinayı icat etmiş.Kesinlikle işe yaramıyor demiyorum ama çok ta gerekte yok yani.Bu zamana kadar bir çok insan ıslak mendili ısıtmadan kullanmıştır zaten.Noldu dünya mı battı ? Tabiki de HAYIR.

  Amerika'da yaygın olarak kullanılan bu ürün bizim ülkemizdeki birçok insan için paranın çöp olması demektir.Onlar yapıyor diye bizde yapmak zorunda değiliz değil mi ?

  Ama yok benim su gibi param var bende duracağına millete gitsin diyorsanız bence tam da sizlik bir makina.Güle güle ısıtın mendillerinizi 😃

  Ama eğer bende size katılıyorum diyorsanız tek yapmanız gereken ıslak mendili elinizde bir kaç saniye bekletmeniz.Topu topu bir avuç zaten.Bakın artık sizinde bir ıslak mendil ısıtıcınız var.Hemde organik 😃


3 yorum:

  1. hijyen önemli. Onun için de bizde ıslak mendil üretiyoruz. Sayfamıza ziyaret için bekleriz.Baskılı ıslak mendil

    YanıtlaSil
  2. İlginç bir ürün :)

    YanıtlaSil
  3. Tek kullanımlık ve baskılı olarak restoran tipi islak mendile ihtiyacınız olursa burayı ziyaret edebilirsiniz

    YanıtlaSil

OKUYUPTA YORUM YAZMAYANLARIN BURUNLARI AKSIN 😋