31 Aralık 2016 Cumartesi

YILBAŞINDA YAPILAN YANLIŞLAR !!!


   10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-0  Hoşgeldin yeni yıllllllll...

   Ehh be kardeşim.Biri dönüp sana "GEVUR" dese kıyameti koparırsın."Sen kime gevur diyorsun ? Sensin gevur.Küfür etme çarparım bak" Bu ve bundan daha afilli ! sözler gibi.Yılbaşı adı altında bizimle hiç alakası olmayan bir şenliği kutlayanların yaptıklarına bakalım.


   * Büyük itinayla süslenen çam ağaçları ( ki başka zaman ormanlarımıza sahip çıkar bu kişiler )



  * Zavallı hindilerin siz yılbaşını kutlayın diye çaresizce kesilmeleri ( toplu infaz)



   * Odaya asılan süslü püslü çoraplar ( Normal şartlarda kanepede,yerde çorap bulunması dağınıklığı sembolize eder ancak yılbaşında şirinlik abidesi olurlar)



   * Yıllardır beklenen ve bir türlü gelemeyen noel baba ! ( Bizde ne kadar çok meraklıymışız kendimize baba bulmaya.Kayınpederlere bile "Aaa ben babamdan başkasına baba diyemem " diyen şahıslar noele baba diyoruz ama )



   * Birde o Noel babişin geyikleri ( gariplerim yapısına aykırı bir şekilde ordan oraya uçuyorlar )

   * Herşeyden önemliside bunların bacadan girmesini beklemek.Allah aşkına varsayalım ki gerçekten Noel baba var.Peki o kocaman göbeğiyle nasıl girecek sizin küçücük bacanızdan.Yazık günah değil mi adama ? Siz hediye alacaksınız diye boğulup gitsin mi dumandan ? 😃

   * Peki kırmızı giyinmek de neyin nesi.Tabir-i caizse hepiniz kuş bakışıyla minik birer şeytancıklar gibi duruyorsunuz.Bir tek elleriniz de çapanız eksik  😃



   * Ya milli piyangoya ne demeli.Şu an bir çok insana sorsam " Aaa lütfen benim kursağımdan haram lokma geçmemiştir,kumarda asla oynamam" der.Pişştttt arkadaşım kendine gel.Piyangoyu millileştirdiler diye tüm milletçe almak zorunda değilsiniz.Bence yatın kalkın size çıkmadığına dua edin.Edebiliyorsanız tabi !

   * Haaa şunu da unutmayalım.Yine aynı kırmızı hastalığıyla hazırlanan sofralar.Pardon da dibine kadar donattığınız bu sofraları gerçekten silip süpürüyor musunuz ? Evetse eğer siz gerçekten yılbaşı dışında "AÇ" mı geziyorsunuzda gözünüz doymuyor ? Hayırsa da o kalan yemekler çöpe mi gidiyor onca fakir insan varken ?



    Çocuklarımızdan kaçı yılbaşında Mekke'nin fethedildiğini biliyor ? Onlara göre yılbaşı bol bol eğlence,hediyeler,kokoş çam ağacları ve noel baba demek.



   Hristiyanlarımızın bu günü kutlamaları gayet normal.Lafım onlara değil onlar gibi olanlara.Müslüman adı altında HRİSTİYAN takılanlara.

   Siz hiç bir hristiyanın bizim kandillerimizi,bayramlarımızı kutladığını gördünüz mü ? Görmediniz göremeyeceksiniz de.Çünkü onlar milliyetçi.Ve bizlerde malesef git gide onlara benziyoruz.Batılılaşma adı altında imansızlaşıyoruz.

   Hz.Muhammed (sav) in doğumunu namazlarla kutlayan bir millet olarak Hz İsa'nın doğumunda da çılgınlar gibi eğleniyoruz.Bravo Müslüman ! Kardeşlerim.Bir hava-i fişekte benden gelsin. Yeni yılda sizleri Hz. İSA adına KUTSUYORUM...


NOT : DİKKAT EDİN DE BU BOMBA ELİNİZDE PATLAMASIN...😃



1 yorum:

OKUYUPTA YORUM YAZMAYANLARIN BURUNLARI AKSIN 😋