15 Mayıs 2017 Pazartesi

SEVDİĞİM KADINA



    Bugün 3 yazımla sizleri birazcık boğmuş olabilirim.Hatta biraz bıkmış,birazda baymış olabilirsiniz.Ama olsun. 😀 Asıl en değerli yazımı sona bıraktım.Çocuk olunca malum geç bile kalmışım.

   Neyse şöyle başlayayım.Ben çok güzel bir aile de büyüdüm.2 tane ablam var ve en küçükleri olarak kazanın dibi anlamını tam manasıyla yaşadım.
Herşeyin en iyisini yedim,en güzelini giydim.Bir dediğimi iki etmediler.Evlenene kadar yemek yapmayı bile bilmezdim. Hatta babam o daha küçük diye çay bile doldurtmazdı.Ve her akşam "ne yapayım sana kızım?" diyen bir anneye sahiptim.

    Çocukluğum hep hastalıkla geçti.İğne vurulmadığım günler nadirdir.Taksilerle acil kapısına az koşturmadılar beni.Ve annem az beklemedi baş ucumda.Öyle fasa fiso değil haaa harbi harbi uyumadı.

    Bir de fenaydım ki sormayın. Nazımdan geçilmezdi.Birinin bana parmak ucu değmesin.Amanninnn kıyametler kopardı.Annemin eteğinden ayrılmaz,hiç bir şey de yemezdim.Bir karış boyumla türlü türlü huyu olanlardandım işte.Az ağlatmadım kadını.Ama çocuktum.Şimdi bir damlasına bile kıyamıyorum ki.

    Biz ailecek birbirimize çok bağlı büyüdük.Hala daha öyleyiz.En geç 2 gün görüşemezsek 3. Gün kapıda biteriz.Her sabah arayıp tekmil veririm anneme.Vermezsem panikler kan ter içinde gelir bilirim.Yapmadığı şey değil.Yani biz ciddi ciddi severiz işte.Adam gibi, kadın gibi yada anne gibi.Her neyse adı.

    Ve sen ANNEM.Gözlerimi açtığım da gördüğüm,sevdiğim ilk kadın.Kokundu benim en değerli hazinem."Allah gecinden versin " duasını ezberleten.Ve sensin annem bana anneliği öğreten.Seni çoook ama çoook seviyorum sadece bunu bil istedim...

 

27 yorum:

  1. Canım. Daha uyumayanlardanım. Hatta bugünlerde pek uyuyamayanlardanım.
    Sen öyle sevimli ve tabii bir genç hanımsın ki, onuncu yayınını da yapsan kimse neden yaptı demez. Çalışkansın, girişkensin ve insanları birbirine kaynaştırma yeteneğin var.
    Ailecek birbirinize bağlı olmanız ne güzel. Benim anam dediğim, annem öldükten sonra onunla bu duyguyu yaşadığım ablam ve küçük kız kardeşim vefat edince bayağı bir zor günler yaşadım. O günlerde kapının önündeki çok güzel bir kediyi sahiplenip, ona sarılıp ağladım hep. Kızımı üzmek istemiyordum zira. Seneler geçti. Zaman ilaç oldu. Şimdi kızım bana anne gibi şefkatle yaklaşıyor.
    Allah annenizi sizlere bağışlasın. Hepinizin Anneler Gününüz kutlu olsun Özlem kızım. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basın sağ olsun Ece ablam.Ölmek daha kolay ölenleri görmektense :( Heleki bunlar sevdiğin kişilerse acısı bin kat daha artıyor Rabbim sabır versin sana.:(

      Tesekkür ederim güzel övgülerin icin ama şimdilik haketmiorum.Umarim zamanı gelince sizler gibi ii bir blogger ve yazar olabilirim.

      Aminn Allah razi olsun ablam.Ayni temennim senin icinde gecerli.Anneler gnünü yürekten kutluyor ve senide kizinida kocaman öpüyorum.Sevgilerimle :)💕

      Sil
  2. Yukarıdaki yorumu kopyala-yapıştır yapmak istiyorum. Hem sizin yazınız, hem de aldığınız yorum çok naif olmuş. Sizin gibi iyi yürekli ve sevgi dolu bir annenin ancak sizinki kadar sevgi dolu bir annesi olabilirdi. İkinizin de Anneler Gününüz kutlu olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yorumumu değerlendirmenize. Sevgilerimle :)

      Sil
    2. Annem benden bin kat daha annedir Roro.Bir bilsen bir tanısan varya cok seversin eminim :) Allah razi olsun bende seni ve anneni kutluyorum kocaman öpüyorum.😘💕🌼

      Sil
  3. Çok tatlı bir anlatımdı. Gözlerim doldu.

    YanıtlaSil
  4. Annelik bambaşka bir duygu isteyen herkese nasip etsin Rabbim sevdiklerin ile nice anneler günü yaşaman dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her isteyene değil de her hakedene gerçekten sevecek birine nasip etsin insallah :) tesekkür ederim seninde kutlu mutlu olsun 🌼

      Sil
  5. güzel ve içten bir şekilde anlatmışsın canım,
    senin de anneler günün kutlu olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim canm benm o senin kalbinin güzelligi 😘

      Sil
  6. Bağınız ve sevginiz hiç eksilmesin inşallah... Anneler günün kutlu olsun ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizinde hic eksilmesin Şebnemcim oytuş hep sana bagli olsun insallah 😘

      Sil
  7. Rabbım sevginizi daim etsin inşallah canım benim Çok güzel bir yazı olmuş doldu benim gözler gene :( :)Anneler günün kutlu olsun güzel yüreklim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razi olsun kuzum benm Annenide kocaman öp benim için.Rabbim sizide hic ayırmasin insallah sevgiler 💕😘

      Sil
  8. Ne güzel yazmışsın ama😍 Anne her şeydir yahu💓💓

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman git kocaman şlappp diye öp benim icin simim 😘😘💕

      Sil
  9. Maşallah size mutluluğunuz daim olsun.

    YanıtlaSil
  10. Yine içtenliğinle içimi ısıttın güzel ablam benim :) Anneler günün kutlu olsun, Esila ile güzel yıllar diliyorum canım ablam <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol mary cim :) oy bosluklu oldu biraz ama olsun :) bende senin ve anneninkini kutluyorum.Öpüyorum kocaman 💕😘

      Sil
  11. Bugün kendisini ayrı özlüyorum. Dün eve gelir gelmez uyumuşum, biriciğimi göremedim. Sabah da yetmedi

    Anne bambaşka bir şey 😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışırken banada yetmezdi.Hatta evliyim simdide yetmiyor 😁😁 kıymetini biliyorsun ne kadar güzel canm.Hep böyle olun inşallahh 💕😘

      Sil
  12. Sevgili Annesinin Prensesi, nasıl bir anne- baba olunması gerektiğini bildiğiniz için şimdi size de bir prenses verildi. Hem siz hem Esila çok şanslınız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm çocuklar şanslı olsun inşallah abla.Hiç biri üzlmesin.Aci cekmesin.Öldürülp,sokağa atılmasin insallah.

      Sil

OKUYUPTA YORUM YAZMAYANLARIN BURUNLARI AKSIN 😋