19 Şubat 2017 Pazar

HAYALDİ HAYAT BULDU




    "Ben"deki "BENİM" e  ;
 
    Varlığını hissettiğim gün sevginde bir anda içime hapsoluverdi.9 ay 9 asır gibi geçerken,sen nasıl sevildiğinden habersiz büyümeye çalıştın içimde.Anneliğimde büyüdü seninle birlikte...

    Bugün farklı bir sabaha gözlerimizi araladık.Herşey güzeldi diyemediğim için üzülüyorum.Çünkü ilk defa bu kadar halsiz ve hastaydı bedenin.Bende seninle birlikte çekerken o acıyı,ilaç gibi geldin sağ yanıma.


      Uzattın o mini minnacık ellerini yüzüme.Ve Boynuma doğru iliştirdin o kızarmış yüzünü.Belki hasta olduğun,belkide sevildiğin kadar sevdiğin için  bilemiyorum.Ama benimle uyumak istediğine yine en çok ben sevindim.

      Bu sabah farklıydı dedimya hani, farklı yapanda sendin.Canım PAMUK KIZIM ! Bana doyumsuz kokunu hediye ettiğin,hatta içimdeki BEN'i bana verdiğin için ne kadar teşekkür etsem az gelir biliyorum.Bir canım daha olsa sana verirdim demiycem.Bin daha olsun ben yaşamayım hiç önemli değil.O canların hepsi senin olsun...

      Çok hastasın biliyorum.Canım canın kadar yanıyor.Bunuda sen bil istiyorum.Okumaya başladığın an bu satırlarımı,sadece sıradan kelimeler değil sana olan aşkımıda hecelemiş olucaksın.O masum kalbinle ve inanarak oku.Oku ki nasıl güzel duygular yaşattığını hisset oldu mu ?

    Eğer birgün şüpheye düşersen uğra buralara.Sonra hiç bir şey söyleme.Sokul sağ tarafımdan ve sıkıca sarıl boynuma. Bende kokunu çekeyim ciğerlerimden taşarcasına.Sende güzelce uyu gögsümde.Tıpkı bu sabah ki küçüğümün yaptığı gibi..Ve kokunla büyüle yine.BENDEKİ asıl BEN olduğunu bir kez daha kanıtlarcasına...


NOT : Bugün ilk defa kokunla uyuttun anneni...

19.02.2017   saat : 7 : 05

  İlk blog yazım olan MUTLUYUM...ÇÜNKÜ ANNEYİM adlı yayınımı da okumak isterseniz TIK TIK lütfen.


 

65 yorum:

  1. Yaa çok duygulandım canımcım 😍
    Ne güzel bir annesin öyle💖💖💖💖💖
    Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn bitanem.Allah herkese değilde hakedenlere nasip etsin insallah :)

      💙💙💙💙💙💙💙💙

      Sil
  2. Kokusu ne de güzeldir şimdi, öp onu benim için de annesi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde naslll...Tesekkr ederim öptm bile teyzesi :)

      Sil
  3. İnşallah iyi olur toparlanır kızın en kısa zamanda,duygularını ne güzel yazmışsın. Bir gün kızında bu yazıyı okuduğunda eminim o da duygulanacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsallah canm amacmda o zaten.Büysn görsün bu bloğu :)

      İnsallah geçer bi an önce ya.O hasta olmasnda ben olayım :(

      Sil
  4. Anne olmak eminim büyük bir öz veri istiyordur.Tüm anneleri tebrik ediyorum valla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde coook :) bi kac saatlik uykyla duruyorum :) sağolun

      Sil
  5. Geçmiş olsun kızınıza Allah şifa versin. Çok duygusal olmuş ilerde kızınız okuyunca ne kadar sevildigini tekrar anlar ve bence böyle blog tutmanız harika bir şey :) çünkü simdi neler hissettiğinizi hem siz hem çocuklarınız ilerde okur. Yazı gerçekten çok hoşuma gitti. Annelik ne güzel şey. Allah isteyenlere nasip etsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn :) Allah her hakedene nasip etsin insallah kizimda okr ve mutlu olr.Teskr ederm yorumun icin :)

      Sil
  6. Ablacıım, ya çok geçmiş olsun miniğe. Rabbim acil şifalar versin. Çok duygulandım okurken gerçekten. Ayrıca ne iyi düşünmüşsün böyle kızına gelecekte okuması için bir şeyler yazmayı. :) Aklıma 'Senin Hikayen' diye bi filmi getirdin. İzlemediysen tavsiye ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim.Bir an öce iyilesir insallah.Çok zor oluyo gercekten dayanmasım

      Ay izlememmiii çok begenerek izlemiştim o filmi.Buda öyle olsa keske.Kızmda kızına yazsa :)

      Sil
  7. Çok geçmiş olsun kuzuma ya 😔 Duygularını ne kadar sıcak ve içten dile getirmişsin.Okurken tüylerim ürperdi... Evlat sevgisi bambaşka gerçekten.Rabbim şifa versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn canim benim Allah razı olsun.Anne olmadan anlamıyordum bu kadar.Annemde benim başımı az beklememisti.Hakları ödenmez valla :)

      Sil
  8. Allah'ım bağışlasın canım. Dünyanın en tatlı şeyi onlar. Sevgiler kızım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma ece ablacm.Hiç bitmicek tek sevgi onların bize yasattıkları.Amin. :) Sevgiler

      Sil
  9. Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bir an önce benim de iki kuzum var,küçüğü hastalandı yine çok iyi anlıyorum duygularınızı annelik işte insanın içi kopuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde nasıl kopuyo dimi.Ih demedrn kalkıyorum yataktan.Aminnn çok sağolun.Sizinkinede çok geçmiş olsun.Allah size bağışlasın ikisinide :)

      Sil
  10. Çok güzel anlatmışsın o kokuyu, sevgiyi anlatacak kelimegerçekten yok,Allah isteyen herkese o duyguyu yaşatsın....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabbim her gönülden isteyene yaşatsın insallah.Gerçekten kelime bulamıyorum.Tüm kelimeler altta kalıyor evladının yanında.Çok sağolun yorum icin...

      Sil
  11. Çok geçmiş olsun.Allah kokularını eksik etmesin yanı başımızdan.Her kokladığımda oh dediğim daha güzel bir koku yok ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçektende kokladıgmız en güzel parfüm onlar :)

      Çok sağolun.Amin insallah cümlemizin...💙

      Sil
  12. Bir ömür boyu mutlu ve umutlu olsun şirin bebek. Dudaklarını bükseler, insanın içi parçalanıyor. Hoşça ve mutlu kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz...Allah razı olsun.Ağlıyo numarası yapmasın diye kucağımızdan indirmiyorken hastalık baya bir zor geliyo insana gerçekten..

      Sil
  13. Bir annenin kızına şefkatini ne güzel anlatmışsınız. Kaleminize sağlık.Çocukların hastalığına hiç dayanamam ben.Umarım en kısa zamanda iyileşir kızınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin arkadaşım Allah razı olsun.Valla kıyamıyor insan.Ah be kizim ben hasta olsaydım keske de hasta hasta sana baksaydım bile dedim ki önceden hasta olsam bana kim bakcak diye düsünürdm :) tesekkr ederim tekrardan

      Sil
  14. Geçmiş olsun annesi,üzülme,daha çok hastalıklar geçireceksiniz birlikte.Zamanla alışacaksın,ilk başlarda böyle olur insan üzüntüden kahrolur,kendine kızar,sonraları daha kolay tahammül edeceksin hastalıklarına,korkma.Hem şimdi sevebildiğin kadar sev çünkü büyüdüğünde bebek hallerini çok özleyeceksin.Hatta bazen o bebeği almışlar,yerine başka büyük bir çocuk vermişler gibi hissedeceğin zamanlar olacak.Sevgin hep aynı kalacak ama bebeğin hep değişecek,yıllar sonra aklına gelirse bir gün bakarsın tekrar bu satırlara ve Sevda abla yazmıştı böyle dersin.Bir kadının başına gelebilecek en mucizevi,en muhteşem şey annelik,sıkıntıya düştüğümüz anlarda evlat sahibi olamamış hemcinslerimizi düşünerek rahatlamalıyız bence.Ben ikizleri büyütürken çok zorluklar çektim de,her bunaldığımda evladı olamayan kadınları düşünüp şükrettim.Geçecek annesi üzülme,Allah bebekleri bizim sandığımızdan çok daha dirençli yaratıyor,korkma 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doktorcuğumun kaleminden bunları duymak bir nebzede olsa rahatlatıyor tabi :)

      Öyle ablacım Rabbime şükrettim dün defalarca.O kadar çok dermansız hastalık var ki varsın grip olsun dedim.Ama kucağımda kıvranıp durdu.Allahtan babası vardıda yardmcı oldu sagolsun.Yoksa bir yandanda başm ağrıyodu napardım bilmem.

      İkizler miii :) ay en çok korktuklarımdan biri valla.Ben bazen bi taneyle baş edemiyorum sen nasıl yaptın.Hemde diğer yandan da çalışmıssin :) benim atkadasiminda 14 subatta ikizleri oldu.Valla Allah iki katı sabır versin ne diyim.Emek olmadan yemekte olmuyor :) Artk kocaman oldular tabi çocuklar sende biraz biraz rahata ermissindir :)

      Sil
    2. Bizimkiler on sekiz oldukar ablası,biz çoktan rahata erdik,Allah sana da nasip etsin 😀

      Sil
    3. Oo genç kiz olmus artık onlar.Sırtın yere gelmez valla :)

      Aminn insallah ablacım 💙😘

      Sil
  15. Çok içten bir yazı olmuş anne olmak isteğimi öylesine arttırdı ki. Kim bilir nasıl bir duygudur. Çok güzeldi ellerinize sağlık efendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika bir duygu sümeyyecim Allah sanada nasip etsin insallah :) rica ederim canm 💙

      Sil
  16. Çok geçmiş olsun. Çocuklar hasta olunca ne çok canımız yanıyor. Duygular sel olmuş, dökülmüş kaleme... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun persephonecim.Gercektende öyle.İcim icimi yedi.Cok sükr daha iyi bugn.tesekkr ederim. 💙

      Sil
  17. geçmiş olsunnn canım bağışıklık sistemi güçleniyor bi de böyle düşün Allah beterinden korusun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo süper bir bakış açışı adaşımdan geldiii :) ama olmuo iste :) anne olunca anlarsın hahaaa 😃 çok sevdim bu lafı ben :)

      Sil
    2. doğru tabi yine de annelik bambaşka bişey onun eline diken batsa senin için acır muhtemelen :)) inşallah o günleri görürüm de anlarım :D

      Sil
    3. Görürsün görürsn :) bende diodum beni çekcek ,doğru düzgn birini bulup evlenirmiyim acaba :) ama bak evlendim cocugm bile var :) hadi insallah canim benim 💙

      Sil
  18. Allah acil şifa versin ,okurken bende çok duygulandım çok şanslı bir velet.Teknolojinin gözünü seveyim.Her yazılan onlar için bir hazine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh ahhh bakalım kıymetimizi bilcekler mi fatocum :)

      Tesekkr ederim yorumun için 💙

      Sil
  19. Çok çok geçmiş olsun. Ne güzel dile getirmişsiniz duygularınızı. Sağlıklı mutlu günlerde büyütün inşallah.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn 😃 insallah Allah razı olsun güzel dilekleriniz içincok tesekkr ederim 💙

      Sil
  20. Duygulandım....

    Bu arada blogum ; https://mertcancomak.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  21. Ne kadar güzel samimi bir yazı kızın çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkr ederm :) ikimizde çok şanslıyız iiki kizimda benim olmuş. :)

      Sil
  22. Bir duyu bu kadar kısa net ve güzel anlatılır. Senin yüzünden annemi özledim kızz. Yeminle imreniyorum sana. Canım benim çok güzel bir annesin. Tebrik ediyorum seni..:)

    YanıtlaSil
  23. Vee çokk geçmiş olsun prensesimize..:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anneler özlenmez mi canımmm.Her güb görsemde özlüyorum.Anne işte :)

      Eminim sende hem çok güzel hem harika bir anne olucaksin insallah.

      Tesekkür ederim canm iyi dileklerin icin 💙😘😘

      Sil
  24. Oyyy..ne.guzel bir duygu degil mi.bebegine sarılarak uyumak..benim oglan nerede ise 3 olacak, herkes ayır artık yatakları diyor ama duymuyorum, beraber uyuyoruz..bensiz elbette uyuyabiliyor, hatta cogunlukla ayni yatakta ama iki ayri uctayiz :)) ama sarilarak uyudugu zaman yasanilanlar..ne guzel anlatmissin.. Hastalık illa ki.oluyor, cok uzulmemeye calis,hissediyorlar biliyorsun: ) cabucak iyileşmessin prenses inşallah: )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özür dilerim ama imla hatası yüzünden amin diyemicem :) iyilesmessin :D

      Bosver ayirma bende ayirmicam yatsın sanki nolcak kocaman oda sıgamioz mu :) sen sarilip uyudugunda mutlusun ya bosver milleti bencede :)

      Sil
  25. Oyy geçmiş olsun , kıyamam ya .

    YanıtlaSil
  26. Ayyy hastamı oldu PRENSESimiz 😔. Kıyamam ben ona. Annesinede kıyamam çok geçmiş olsun bir an önce iyileşşin inşallah da annesi de fazla üzülmesin. O kadar güzel anlatmışsın ki çok duygulandırdın beni 😢. İlerde birgün Prenses bu yazıları okuduğunda emin ol koşup sarılacaktır boynuna çünkü inan ki bu yazıların bir hazine değerinde ❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsallah ablacim yaa.Amacmda o zaten.Burda yazdiklarimi okuyup annem beni ne kadar çok seviyormus demesi.

      Hala daha geciremedik hele uykularimiz maf olmus durumda.Gece 20 ye yakin kalkiyo.Tez zamanda atlatiriz insallah cok tesekkr ederim.Prensesde bende öpüyoruz seni 😘

      Sil
  27. çoook duygulandım. NE kadar içten satırlar öyle. İnşallah düzelmiştir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef düzelmedi :( bugün doktora götrdük.İnsallahhhh :)

      Sil
  28. Oyyyy, bu vakte kadar iyileşmiştir inşallah.
    Bebeğin hastalığı annenin ömründen ömür alıyor. Çaresiz, bize muhtaç ve acı çekiyor... Çok zor, insan çaresi var diye gribe şükretmeli ama söz konusu bebek olunca mantık işlemiyor.
    Allah'ım güzel günlerini göstersin prensesin...Çok duygusal, tamamen yürekten akan, güzel bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook tesekkür ederim çok sükr iyilesti burun tıkanıklgi ve istahsizlik kaldı.Oda normal zaten :)

      Gercekten insanın sükretmesi gerekirken bunu akıl edemediği tek sey bebegiyle ilgili olan seylerdir malesef :(

      Okuduğunuz icin ben tesekkr ederim.😃

      Sil

OKUYUPTA YORUM YAZMAYANLARIN BURUNLARI AKSIN 😋