19 Temmuz 2017 Çarşamba

ADSENSE ONAYI SONRASI YAPILACAKLAR



   Dün akşam gelen maille daha girişini bile yapmayı beceremediğimi düşündüğüm sitenin onayını almış olmama şaşırdım. :)

    Beni bilen bilir az teknoloji, çok bilgisayar özürlü. Net, program, site dediğiniz zaman kaçacak delik arayan. Blog sayesinde umarsızca bu hastalığa yakalanan bir zat-ı insanım. ( Henüz muhteremliğe terfi edemedim. 😀)


    Ne bir header, ne de bir tasarım hazırlayamadan yuvarlanıp gidiyorum blog dünyasında. " Beni böyle sev seveceksen" şarkısını kanıtlarcasına beni harbiden böyle sevmenizi bekleyerek yazıyorum. Sadece yazıyorum işte. Ucu yok, bucağı hiç yok.

    Kısa zaman önce Gelecek vaad eden bloglar listesine başvurmuş olmama rağmen onay gelmediğine göre baya bir güzel reddedilmişim işte. Demek ki hiç birşey vaad etmiyormuşum. :) Bumerang yazarkafe deseniz ilk başvurduğum anda altın plaketi verdi. Bir türlü platin üye olamadım. Doğal olarak da yazarkafede yazılarımı da paylaşamadım. Bu iki beceriksizlik abidelerimin üstüne birde Adsenseye başvuru bile yapamamış olmak beni geriyorken gelen maile tabiki de sevindim. ( Yok be ya para gelecek diye değil. Kim kaybetmiş de ben bulcam onu. Koca bir yılı toplasanız 50 krş. ya alırım ya almam. 😀 Mevzu o değil. ) Başarmış olmanın verdiği sevinç geçmesiydi bu. İçim geçer gibi sevincim geçti resmen.

   Herşey iyi hoş da adsense amcam bana şunu şunu yap diye bir ödev verdi. Ama gel gelelim ki bu güzel maile tek cevabım "HÖNKKK" oldu. Bundan sonrası için neler yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Bende sizin helplerinizi bekliyorum. :)

Yardım lütfen...

( Bir de bloğa telifsiz görsel nasıl koyabilirim. Mobilden girdiğim için ücretsiz olan siteler çok ağır çalışıyor malesef. Yada aradığım fotoğrafı oralarda bulamadım. Daha kapsamlı, telifsiz ve ücresiz fotoğraf bulacağım uygulama varsa beni bilgilendirebilir misiniz ?)

     Bu arada ben bloğuma kayıtlı olan ilk mail adresimle adsenseye üye olurken yanlış url girmişim. Mail adresimle url adresim  uyuşmadığından onayım askıda kalmıştı.

    Bende bu hatamı telafi etmek için yeni bir mail adresi ekleyerek onunla adsenseye üye oldum. Ve onaylanan da benim ikinci mail adresim oldu zaten. Detayları merak ediyorsanız tamamen benim bulduğum ADSENSEYE YANLIŞ URL Mİ GİRDİNİZ ? ÇÖZÜMÜ BURDA başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

52 yorum:

  1. ben bu konuda epey bir cahilim, hiçbir fikrim yok; lakin anladığım kadarıyla güzel bir şey olmuş :Dkabul edilmişsin filan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha :) Aslında güzel şeyler olanlarda var da ben pek güzel birşey olacağını sanmıyorum canm 😀 teşekkür edip geçeyim bare. 😆

      Sil
    2. ne der ünlü bir düşünür,æsla pes etme :D

      Sil
  2. Adsense konusunda pek tecrübeli değilim..Bumerang yazarkafe'ye ben de çok eskiden başvurmuştum..Çok gıcık bi şeydi..Kendi keyiflerine göre çalışıyorlar gibi geldi bana..O nedenle hiç hoşlanmamış,hemen ayrılmıştım oradan.. :(

    ücretsiz resim siteleri;" pixabay.com ; tr.freeimages.com " var ama sizin aradığınız bi uygulama galiba..ben pek kullanmıyorum ama şuraya bi göz atabilirsiniz..
    Burada Android için en iyi fotoğraf paylaşım uygulamaları bulunuyor..
    http://www.gazetevatan.com/android-icin-en-iyi-fotograf-paylasim-uygulamalari-513687-teknoloji/

    Yada Google'da "ücretsiz resim paylaşma uygulaması" araması yapın,karşınıza çok çeşitli içerikler gelecektir..Tamindir gibi sitelere de bakabilirsiniz..kolay gelsin.. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunların hepsine bir bakayım.bakalım umarım çözüm bulurum sağol kardeşim :)

      Yazarkafeye üye olursam okunma sayımda belki artış olur diye düşünmüştüm ama nafile. Kesinlikle kafalarına göre onay verdikleri kesin.

      Sil
  3. Tebrikler bol kazançlar. Eminim bahsettiğin konularda uzman arkadaşlarımız sana her türlü yardımı yapacaklardır. Öğrendiklerini de bizimle paylaşırsın. Hadi kolay gelsin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik kimse yardımcı olmadı canm ama inşallah olurlarsa bende herkese seve seve yardımcı olurum :) teşekkür ederm

      Sil
  4. hayırlı olsun :) darısı başıma

    YanıtlaSil
  5. Değerli arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.Telifsiz resim için 1-pixabay dan alabilirsin.Ayrıca google sunduğu hizmet var.google-görsel arama-araçlar-kullanım hakları-ticari olmayan yeniden kullanıma uygun resimler bölümünden alabilirsin.3.seçenek resim özgünleştirme programı kullanabilirsin.Tekrar hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm mobilden 2 numaralı anlatrıklarını yapamadım. Karşıma araçlar bölümü çıkmadı bir türlü :( 3. Yü kullanıyorum. Ancak resim.bulabildiğimde...:) 1. Yide kullanayim dedim ama mobilden çok ağır çalıştı. Cok tesekkr ederim yorumun için arkadaşim 💕

      Sil
  6. Hayırlı olsun ablacığım :)

    YanıtlaSil
  7. Olsun yine de bir yerlerden başlamak gerek.Zaman içinde oturuyor her şey.Geçen bana da reklam teklifi geldi ama iç çamaşırı firmasından :) Tabi ki reddettim :) Emek veriyoruz,dilerim güzel şeyleri hak ederiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha :) ay iyiki o banafa gelmedi 😀 kesinlikle bende senin gibi yapardm canm. Kesinlikle bir yerlerden baslamak gerek umarım basarabiliriz. :) Teşekkür ederim. Ve inşallah diyorum. 💕

      Sil
  8. Hayırlı uğurlu olsunnnnnn :) Bol kazançlar dilerim :))))))
    Header veya tasarım hazırlayamamış olmanın hiç önemi yok bence çünkü site tasarımın ve headerin harika bence :)
    Tekrar tebrikler. Saygı ve sevgilerimle. Vesselam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eywallah hiç umudum olmasa da olsun :)

      Benim blog tamamen imece usulü oldu. Bir çekilişde header kazanınca fatofotofan arkadaşım header düzenledi. Onu kullanıyordum şimdi ise onun headerini düzenleyip daha sade hale getirmek için bunu ben yaptım. Anne kız resmi kendisine ait yani.

      Sonrada can arkadaşım Simli nanem bloğuma el attı. Yazı,renk,boyut gibi düzenlemelerde kendisinden yani. Allah ikisinde de razı olsun. :) Ortaya böyle birsey cikti. Yorum için Sağol kardeşim.

      Sil
    2. Umutsuz olmaz, umudunu kaybetme bak hiç ummadın ama muhteşem bir blogun ve tasarımın var :)
      Amin sağolsunlar. Sizde sağolun.

      Sil
    3. Daha da yardım ediyor simlicim ama bende iş yok tembellik ediyorum :) tekrardan sağolasın

      Sil
  9. Hayırlı olsuun 💐 Senin yazıların orijinal,hak etmişsin adsense onayını ;)
    bumeranga bende ilk başvuru da altın almıştım hala aynıyım,değişeceği de yok...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy çok teşekkür ederim kayıp balık :) insallah sende en kısa zamanda alırsin. Bu ara elleri çok bol masallah 😀 bumerangtan umudu kestim. Kendileri yükseltirse yükseltsin napim :)

      Sil
  10. Merhabalar, hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar dilerim. Onay aşamasından sonra blogunuza adsense eklentileri eklemeniz gerekir. Şu http://blogtecrubem.blogspot.com/2017/07/adsense-onayinin-ardindan-bloga-reklam-nasil-eklenir.html yazımda bu konudan bahsetmiştim.

    Telifsiz resimler için ise şöyle bir yazı yazmıştım bu yöntem işinize yarayabilir, şahsen ben bu yöntemle görsel ekliyorum bloguma http://blogtecrubem.blogspot.com/2017/01/iceriklerde-telif-hakki-olmayan-gorseller-kullanin.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meraba yaptım sayenizde teşekkür ederim :) resimm icinde bakicam insallah simdi sagolun tekrardan

      Sil
  11. Canım hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Bu işte ilk anahtar çok sabırlı olmak. 9 yıldır blog yazarıyım ve hala eksiklerim vardır eminim. Yazar cafe'ye blogunu yeni açtığında mı başvurmuştun? Şimdi desek kısmından talep açıp tekrar değerlendirme talebinde bulunabilirsin. Resim konusunda https://www.pexels.com/ adresinde arama kısmına ne arıyorsam onu yazıp resmi alıyorum. Ücretsiz bir site ve güzel görselleri var. Adsense konusunda da takıldığın bir şey olursa bana yazabilirsin. Her şey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmm cok tesekkr ederimm tabi ben daha baslardayimmm zamanla hersey daha güzel olucak insallah. :)

      2 aylikken basvurdum altin üyelik verdi. Gecenlerde iletisim bölümünden yazdim yine altın verdi. :) Yazılarımın okunma sayisini arttırmak için baska carem yok sosyal ağ kullanamiyorum malum. Cok sağol canm takildigim bir yer olursa seve seve sorar 💕💕 Allah razi olsun 😘

      Sil
  12. desek derken destek yani :)

    YanıtlaSil
  13. ben beceremedim bir türlü :(

    YanıtlaSil
  14. Hayırlı olsun ablacığım çok sevindim :) Ben bloğumu açtığımdan beri adsence kullanıyorum ve yazar kafe vs. oranla daha iyi buluyorum. En azından belli bir süre birikim oluyor kendi adıma :)) Hem hobimi yapıyorum, yeni insanlar tanıyorum bir taraftan da birikim oluyor daha ne olsun hehe :D Bir de bildiğim kadarıyla adsence reklamları koyunca diğer reklam sitelerini koymak yasak. Örneğin adsence var benim bloğumda da yazar kafe'nin linkini koyamıyorum. Çok öpüyorum ablacığımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimmm yazarkafeyi sadece yazi yazmak icin istiyorum ben. Baska yazilarimi koyabileceğim yerler yok cnkü :( çok tesekkür ederim tatlm evet birikim olur en azında ben olursa eğer kizim icin biriktirmek istiyorum. Zaten onun icin blog açmıstım ya ona anı bırakmak icin. Ee para da biraksam fena olmaz heralde ama umudum yok öyle :) bizde seni öptk canmm 💕😘😘

      Sil
  15. Hayırlı olsun ablacımm :) Bol kazançlarr inşallahh

    YanıtlaSil
  16. Sende aynı kendimi görüyorum tatlım bu blog konusunda bende aynıyım. Öyle yazıyorum işte koşuşturmadan uğraşmadan sadece aklıma eseni yazıp paylasiyorum. Adsense bende bir hafta önce başvurdum henüz blogumu yeterli bulamadılar sanirim😊 olsun önemli değil ne zaman olursa artık 😀 hayırlı olsun canim😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsense bence zamana bakiyor canm minimum 10 ay galiba. Çünkü benide baslarda kabul etmemislerdi :) seninde en kisa zamanda olur insallah kuzum evet huylarimiz coook benziyo 💕💕😘😘 sağol bitanem cok tesekkr ederim 💕

      Sil
  17. Tebrik ediyorum o halde :D
    Telifsiz resimler için pinterest çok uygun olabilir. Çünkü oraya konulan resimlerin telif hakları yok diye biliyorum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkr ederimm :) dur bakicam onada artk son bulsun sacma sapan resimler 😀

      Sil
  18. Hayırlı olsun. Google Görsellerde bulunanların çoğu telifsizdir zaten. Fakat yine de garanti olsun istiyorsanız pinterest kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamaninda cok googledan aldim umarim o telifsizlere denk gelmisimdir. Yoksa daha kazanamadigim parayi onlars vermek istemem 😀 tesekkr ederim

      Sil
  19. Hayırlı olsunnnnnn ☺️☺️☺️☺️☺️☺️

    YanıtlaSil
  20. Tebriklerrrr canım.Çok sevindim adına . Ama ne yazık ki ben de bu konuda pek bir şey bilmiyorum :(

    YanıtlaSil
  21. Tebrikleer! Ben de dün kabul edildim. :))

    YanıtlaSil
  22. yaaaa hayırlı olsun benimki bir türlü olmadı

    YanıtlaSil
  23. Hayırlı olsun bol kazançlarınız olsun ,bende daha yeni olduğum için reklam teklfleri vs konularında pek bir bilgim yok ama Adsen,ye üye olunduğu zaman yazarcafeden reklam teklifleri gelmiyormuş diye duydum ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla amannn kendileri bilir ugrasamicam 😀 hepside birbirinden nazlılar zaten. Evdeki bıcırık yetiyo bana :) gelirse benimdir gelmezse hic benim olmamistir artk ne yapalim 😀 tesekkr ederim yorumun icinde

      Sil

OKUYUPTA YORUM YAZMAYANLARIN BURUNLARI AKSIN 😋