4 Temmuz 2017 Salı

AKILLI WHATSAPP



    Son dönemlerde artan teknoloji çılgınlıklarına ayak uydurmaya çalışan whatsapp ; benim ne eksiğim var ? mantığıyla durumunu güncelledi. Eski sürümünde tek bir profil fotoğrafı ve durum metni yazılırken yenilenen sürümle birlikte birden fazla resim ve hatta video ekleyip ; altına da resme özel metin girebiliyorsunuz.

    Özellikle benim gibi whatsapp harici hiçbir sosyal ağı kullanmayan biri için çok da güzel bir uygulama olmuş bence. Komşu teyzeler gün resimlerini, genç nesiller okul hayatlarını, taze evliler eşleriyle anılarını, biz anneler ise seve seve  pıtırcıklarımızın hallerini koyabileceğiz. Ve hatta özenn özennnn' lere kadar gider bu durum. :)

    24 saat için geçerli olan durum güncellemesinde ayrıca resminize göz atanları da görebiliyorsunuz. Yok artık öyle gizli gizli birilerini süzmek. :)

   Birde beğendiğiniz resim üzerinden yorumlarınızı da cevapla yöntemiyle paylaşıp, hangi resim hakkında konuştuğunuzu belirtebiliyorsunuz. Yada durumunuzu rehberinizdeki başka bir tanıdığınıza yönlendirebiliyorsunuz.

    Kısacası çoook akıllısın whatsapp. :) Giriş çıkışları arttırmak ve kullanımını çoğaltmak için çok zekice bir yöntem bulmuşsun. Bence çok da güzel olmuş. Uygulamana girdiğim de eskisi gibi " Pıfff yinemi aynı " diyip çıkmak yerine daha uzun süre oyalanabiliyorum. Ve 24 saat sonra yeni bir resim daha gelebileceği için tekrar girme ihtiyacı hissediyorum. Sizce de çok hoş olmamış mı whatsappın bu hali ? :)

50 yorum:

  1. bilmem ben sıkıldım sanırım heer yerde bir şeyler paylaşılmasından, bir de aynı fotoğrafı tüm sosyal ağlardan paylaşıyorlar hoofff, benim de yok sosyal medya hesabım hiç, gülesim geliyor bazı insanlara bir de artık sanırım herkesin -mış gibi davranmasından göstermelik mutluluk fotoları atmasından sıkıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim hic bir seyim yok tek whatsapp olunca da sklmaya vaktim olmuyor :)

      Aa evet bide miş gibi yapanlar var dimi ? Yada kavga edince resmi kaldirip barisinca yine koyanlar :)

      Sil
    2. onun için de instagram özellik getirmiş, arşivliyorsun ayrılınca sonra barışınca şaak tekrar olduğu yere geri geliyor.sosyal medyada herkes mutlu herkes hayatını yaşıyor, mekanlarda yer bildirimleri filan görgüsüzlük diz boyu bence

      Sil
    3. Bende öyle seyleri sevmiyorum yaa. Haha abartmislar hakkaten çağa ayak uydurmus instagram da 😁

      Sil
  2. Bende whatsapp özürlüsüyüm..Çok zor geliyor bana yazmak :))) Ama seni mutlu etmişse, beni de eder ...Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yazmayi daha cok sevdigimden olsa gerek seviyorum whasappı :) aaa cok kibarsın cok mutlu oldum tesekkr ederim sende hep mutlu ol insallah :) sevgilerimle

      Sil
  3. Aaa sizden duydum bunu ilk kez hiç bilmyordum valla. rutine bağlanmışım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gibilerde varmisss :) güzel birsy kullanirsin belki :)

      Sil
  4. Teknolojiye yetişemiyoruz artıkkkkkk :)

    YanıtlaSil
  5. Teknoloji ilerlemiyor, uçuyor :)

    YanıtlaSil
  6. Uzun zaman üç dört sene aktif olaeak snapchat kullandım daha sonra instagram çıkınca snapchatin yerini aldı insanlarıı hem snap hem de instadan eklemek zorunda kalmadan tek uygulamayla halledebilmek daha iyi geldi ayrıca snapchatte bulunmayan konum,boomerang daha ilgi çekti. Whatsappın yaptığı özentiliği beğenemedim farklılık getirmemiş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben o dediklerinin ikisinide kullanmadigim icin bu ilgimi cekti 😁 özentimi diyosun deme amaa bunda rehberindekilerin durumlari var hic degilse :)

      Sil
  7. bende aynı resmi snapchatte,instagram storyde ,facebook storyde ve whatsapp story de görmekten bıktım :) bu yüzden instagram story hariç diğer uygulamaların hiç birinin hikaye özelliğine girip bakmıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demekki ayni kisileri farkli yerden eklemicekmisin :) ya ben sadece whatsapp kullaniyorum da ondan hosuma gitti. Çok olan yerde sıkıntı oluyor :)

      Sil
  8. Haberim bile yoktu desem😊 Sayende öğrendim... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki hafta önce benimde yoktu :) tesekkr ederimm sevgiler :)

      Sil
  9. Önce Snapchat sonra instagram şimdide whatsap artık uygulamalarda birbirine benzedi. Nerede ne paylaşacağımızı şaşırdık :)

    YanıtlaSil
  10. Ben de başta yaa kullanmam falan diyordum göz alıştı artık :)

    YanıtlaSil
  11. Whatsapp güzel bir uygulama özellikle grup sohbet mantığı gerçekten harika. Uzak olan aile bireyleri ileoluşturulan gruplar sürekli iletişim halinde kalmayı sağlıyor. Seviyorum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak bu huyunuda seviyorumm. Grup ortami sayesinde herkes kaynasiyor dimi :) yuppiii seven birileri daha oldu 😀

      Sil
  12. Durum uygulamasını ben sevmedim. Kendim kullanmıyorum. Fakat başkalarınınkini görmek de beni rahatsız ediyor. Her halini paylaşır oldu insanlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben seve seve kullaniyorum. Özellikle kizimla ilgili olan kismi hosuma gidiyor. Cnkü yabanci kisiler yok rehberimde. Çogunlukta bayan oldugu icin seviyorum bakmayida.

      Sil
    2. Ben seve seve kullaniyorum. Özellikle kizimla ilgili olan kismi hosuma gidiyor. Cnkü yabanci kisiler yok rehberimde. Çogunlukta bayan oldugu icin seviyorum bakmayida.

      Sil
  13. Sanpchat kullanmayı sevemedim bir türlü ama whatsapp'ın bu uygulamasını sevdim bol bol kullanıyorum. Ama yorumlarda biri yazmış heryerde aynı resim görmek falan ona katılıyorum bazıları facebookda Instagramda snapte WhatsApp da ayrı ayrı aynı resmi koyunca komik oluyor Biraz bence üşenmeyip her yerde paylaşmaları 😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bi tane olunca haliyle diger resimlerini göremiyorum haha :) en iyisi tek eşlilik tek sosyallik diyorum yineee 😀

      Sil
  14. ay wadzapı sadece iş için kullanıyom yoksa çok zaman gidiyo yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen yoğun insansin :) benim gibi evde otursan cikmazsin whatsapptan 😀

      Sil
  15. Ben WhatsApp kullanıyorum sadece. Özellikle grup görüşmelerinde uzaklardakilerden haberdar olmak güzel oluyor.:)Teknoloji de almış başını gidiyor.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tutabilene ask olsun dimiii :) evett bende seviyorm. Kullanimi msjdan daha kolay geliyo bana :)

      Sil
  16. Bende yıllardır facebookla idare ediyordum birkaç ay önce Instagram hesabı açtım çokta sevdim şimdi Instagramda daha çok takılıyorum 😊 watsapla pek isim olmamisti yakın bir zamanda onu da indirdim ama daha güncelleme yapmadı benim tel nedense bi bakmak lazım 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İns. Daha genis kitleye hitap ediyor ya daha ilgi cekici geliyor canm benim yükle bakalim belkide seversin :)😘

      Sil
  17. Bende oradan resim paylaştığımda arkadaşlarım "pff benim akrabalarım oradan paylaşıyor ezik gibi" demişti. Bende şaşırdım tabi bu duruma. İnstagram üzerinden paylaşıyorum genellikle.

    YanıtlaSil
  18. bi ara tablete indirip kullanmaya başlamıştım,ama hoşuma gitmeyince kaldırdım..Whatsapp ücrestiz ancak normal cep telefonlarında kullanılınca telefon servis sağlayıcı,veri (data) kullanımdan dolayı bundan ücret kesebiliyor..buna dikkat edilmesi gerekir..

    ayrıca facebook,Whatsappı satın almasından sonra yavaş yavaş değişmeye başladı..Whatsapp,Facebookun eline geçtiği için gizli ve özel yaşama ait bilgileri paylaşmamakta yarar var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay onada mi bulastilar. Bir elleri ayaklari durmuyor ki şunların. Hiç bir sye güvenemez olduk. :)

      Bilgilendirme icin tesekkr ederiz.

      Sil
  19. Bu güncellemeler bitmez böyle uygulamalardan,talep de çok çünkü :)

    YanıtlaSil
  20. Ya ne tatlısın sen böyle :) 'Yok artık öyle gizli gizli birilerini süzmek :)' Ben bu değişimin farkında değilim. Bakayım bir, bizim bir talebimiz gerekiyor mu, yoksa kendiliğinden mi oldu Whatsapptaki bu gelişme Özlem kızım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bizle alakali bir durum degildie ablacim. Kendileri uygulamislardir.

      Ay ayy tesekkr ederim o senin tatliligin asıl sen kendini disardan görsen 💕💕😘😘 öpüyorum ellerinden

      Sil
  21. Ben bu sayede sevmedigim insanlara laf sokuyorum ise de yariyo valla:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaa :) bi bitmedi o laflarimiz dimii. Millette duymak icin can atiyo hakediyolar yani :)

      Sil
  22. Whatsapp en çok bizim evde anneme yaradı çünkü dedemle görüntülü konuşuyorlar :)) çok güzel olmuş ne öyle gizli gizli işler yapıyorlar :)) emeğine sağlık canım benim seviyorum sizi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol muhabbetler diliyorum tyzecime canimcimmm :) bizde seni seviyoreee bol sohbetli whatsapplı günler dilerim öptm 💕💕😘

      Sil
  23. Yeni güncellemeyle Whatsapp artık internetsiz kullanılabilecek.Hatta gönderilen mesaj geri alınabilecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi insalah diyelimmm. :) Herkes yararlansın. Messenger gibi olsun bencede.

      Sil
  24. Ücretsiz whatsapp kısa mesaj linkini hızlıca oluştur.
    En hızlı ve en uygun whatsapp link kısaltma servisi !
    Tek bir link üzerinden Instagram, Twitter, Facebook ve Websitenizde whatsapp kısa mesaj linki oluşturun.
    Bu Link Sayesinde Whatsapp Link Kısaltabilirsiniz Whatsapp Link

    YanıtlaSil

OKUYUPTA YORUM YAZMAYANLARIN BURUNLARI AKSIN 😋