16 Şubat 2018 Cuma

Böylelerini idam edin

               

    Yine neşem kaçtı bir yerlere. Kaçsında zaten merhametim yerinde, aklım yerinde en azından. Peki ya adalet? Onun yerinde olduğuna inanan tek bir kişi var mı?

     Beni hiç bir siyasi parti, hiç bir parti başkanı ilgilendirmiyor. Üzerine kim alınırsa alınsın. İki kuruşluk keyfimizin içine edenler hala yaşıyorsa siz niye tahtınızda kabara kabara oturuyorsunuz ki?

    İki hafta önce köpeğe tecavüz eden mezarı boylayamamış moruk, sonrasında düğünde odada uyuyan 3 yaşındaki kıza yapmadığını bırakmayan pislik ve son olarak da 4 yaşındaki öz kızına 1,5 yıldır tecavüz eden şeref yoksunu babası.

    Ulan biz sizler için mi doğuruyoruz bu çocukları? Elin iti gelsin hayatına etsin diye mi?

    Yoksa asıl devletin başında adalet adalet diye oturanlar adaletin dışında her bir olaya karışsın diye mi?

    Ya da idam dediğimiz de "Hepimiz insanız" "Ama bu hiç insancıl değil" diye tantana yapanlar için mi?

    Hayır efendim. Hiç biriniz için değil. Okusun da büyüsün, insanlığa yararlı hayırlı evlat olsun diye doğuruyoruz. Sizin pis amellerinize meze olsun diye değil.

    Susun oturun ulan. Yapabildiğiniz en güzel şey zaten susmak susun. Siz de evlat, yeğen, ana, bacı yok zaten. Çünkü siz hiç çocukta olmadınız yalı kazığı gibiydiniz doğduğunuzdan beri. Çünkü siz hiç masum, savunmasız olmadınız. Yok neymiş ilaçla tedavisi varmış. İple var be iple. Asıyorsun geberip gidiyor. Gör bak bakalım bir daha da böyle önüne gelen tecavüze kalkışabiliyor mu? He akıllanmadı diğeri de mi yaptı? As onu da meydanda. Yüzlercesini, binlercesini as. Ortada bir katliam olacaksa bu masum sivillerimizden değil kanı bozuk şerefsizlerimizden olsun.

    Ama yok siz ancak SUSUNNN. O çocukların çığlıklarına inat SUSUN.

NOT: 2 yıllır blog hayatımdaki en terbiyesiz ama o pislikler için fazla terbiyeli bir yazı oldu. Tıpkı onların mahkeme de "PİŞMANIM" diyip iyi halden yararlanması gibi bende PİŞMANIM. Beni de affedersiniz heralde.

    Daha önceden yazdığım PEDOFİLİ HASTALARI TEŞHİR EDİLSİN adlı yazımda da bu isyanımı dile getirmiştim. Sadece dil de kaldı malesef.



Kişisel blog- Annesinin Prensesi 🌈

61 yorum:

  1. Bu yazını ayakta alkışlıyorum !!! 👏👏👏
    Yeter artık ! Yeter !!! Cidden bu çocuklar niye doğuyor yaa.. bunun için mi? Yasa, kanun niye düzenlenmiyor, bu kadar mı zor yaa.. kendi maaşları için bir gecede karar çıkartıyorlar ama !.. ALLAH KAHRETSİN BUNLARI VE GÖZ YUMANLARI !!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba kendi başlarına gelse böyle bir durum yine bu kadar sakin kalabilecekler mi? Çok merak etsem de bir tane daha çocuğun başına böyle bir şy gelmemesi için bir sey diyemiyorum. :( Gerçekten KAHRETSİN ARTIK

      Sil
  2. okurken bile kötü oldum inan söyleyecek o kadar çok şey var ki insanın boğazına bir düğüm gibi bırakıyorlar ancak uzaktan konuşmasını bililer zaten icraat gelince kimseyi göremiyoruz ne yazık ki ancak boş boş laf kalabalığı yapmayı biliyorlar inanır mısın şuraya ne kadar küfür hakaret içeren söz varsa yazmak isterdim ama içimden hepsini söylüyorum Bir de şu kelimeyi duymaktan miydem bulanıyor adalet var nere de adalet var kardeşim hani bizleri mi körüz yoksa sizler mi ....Çünkü siz hiç çocukta olmadınız yalı kazığı gibiydiniz doğduğunuzdan beri. Çünkü siz hiç masum, savunmasız olmadınız. ...bu sözler tam yerini bulmuş bence bu şefersiz pislikleri taksim meydanın da salndırmak en güzeli ibreti alem için önce hadım etsinler sonra asılsınlar....o kocaman yüreğini öpüyorum canım benim .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabbım tüm bunlara göz yumanları kahır eylesin inşallah ......

      Sil
    2. Bir de bizleri gaddar, merhametsiz gibi gösterirler. İdam istiyoruz ya en acımasız insan biziz. Hatta onlar insan ama biz değiliz. Yürüsün gitsin herkes işine. Burada mesele ateşin düştüğü yeri yakması değil insanlıı yakmasıysa asılsınlar. Kurban kesilirken bakamam ama bu itler asılırken gözümü bile kırpmam.

      Allah razı olsun canm amin insallah

      Sil
  3. İbret i alem için sallandırmak lafta kalmasın, hayata geçsin çünkü başaka türlü iflah olmaz bu insanlık yoksunları. Hastalık da işin bahanesi, edepli namuslu insanın hastalığı ile pislik dolu bir insanın ki aynı mı olur? Can öyle tatlı ki bak bir daha çıkıyor mu bunlardan ama öte yanda bazı şeyler de var ki ölseydim diyecek kadar ağır insan ruhuna. Ölmekten beter ettikleri için ölümden beter acı lazım bunlara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine lafta kalacak. Çünkü biz burada ne kadar konuşsak da herkesin kulağı sağır olmuş. İşine gelmeyenlere göz yumsr olmuşlar.

      Yaşattıkları acı öyle derin ki asılsalar bile geçmez kesinlikle. Ama en azından başka bir kişinin daha canını yakamayacağını bileceksin. Adalet mülkün temeliyse işte benim ÜLKEM diyebileceksin.

      Sil
  4. :( :( Çok haklısın. Diyecek söz bulamıyorum gerçekten. Yapılanların cezası hakkıyla verilse, böylesine pervasızca yapılmaya devam edilemez. İçten içe bildikleri için bir şekilde sıyıracaklarını, her kötülüğü kendilerine hak görüyorlar. :/ Bir gün belki bu ülkede de adalet layıkıyla işler, kim bilir... Umarım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İdam gelse ve meydan da asılsalar en azından 500 kişi değil de belki 50 kişi böyle bir girişimde bulunabilir. Bu kadar da yaygınlaşmaz toplumda. Şimdi çerez gibi basit geliyor herkese. Böyle bir kötülüğn bedeli ekmek çalan gibi sadece hapiste yatmak mı? Hemde günde 3 öğün yiyerek, verdiğimiz vergilerle rahatça yan gelip yatarak.

      Umarım gelir artık.

      Sil
  5. Bu olaylar cidden insanın sinirini bozuyor. Allah yardımcımız olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalbimizi de bozuyor. Baksana kimsenin kimseye inancı kalmadı.

      Amin inşallah

      Sil
  6. Üzülmemek, sinirlenmemek elde değil böyle durumları görünce. Adalet yerini bulsa keşke... Ama bir türlü adaleti sağlayamıyoruz :(

    YanıtlaSil
  7. Terbiyesiz olan senin yazdıkların değil, ülkenin son yıllarda düştüğü hallerdir. Böyle bir durumda hak arayan suçlu, suçu işleyen ise kahramandır. Çözüm belli de, işte uygulayan yok anacım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neymiş anlaşmamız varmış bir idam getiremez mişiz.Tamam o zaman hadım et, sonra aç bırak, it gibi en ağır işlerde çalıştır parasını da yetimlere, ihtiyacı olanlara ver. İşkence yap günde 3 kere. Yemek yerine dayak yesin.

      Ama yok ya biz müslümanız işkence de yapamayız. Anca seyrederiz olanları. Dilsiz şeytanlar gibi.

      Sil
  8. baştan sona haklısın, insan okurken bile tahammül edemiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağlayarak okuyorum yaa. O gün yazıları bile okuyamadım. Sabah namazına kalkmıstm bu haberi görünce uyucaktım uyuyamadım. Bir de ailesini düsünsene :(

      Sil
  9. Özlem, yürekli evladım. Benim babam tam beş kalem kırmıştı. Ağır Ceza Reisi idi. Kimlerdi tek tek hatırlamam ama seri katildi biri.
    İşte bunlar da minicik çocukların hayatlarını bitiren, hayvanı bile utandıracak şeyler yapan pis sapıklar. Yayınını bloğumda paylaştım. Pedofili ile ilgili olanı da paylaşmıştım hatırlarsın. Benim için en önemli konu. Bu kadar duyarsız kişilerce idare edilmemize imkân yok. Adalet atıl oldu. Şiddetle kınıyorum.
    Yüreğine, eline sağlık yavrum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte bizim babacıgın gibi insanlara ihtiyacimiz var ablacım. Derdimizle dertlenen bir devletimiz olsun. Biz nasıl darbe var dediler koştuk sokaklara o zaman onlarda bu çocuklara yapılan darbede kalksınlsr ayağa. Bu düpedüz insanlığa darbe değilmi?

      Allah razı olsun ablacım. Benim için de dünyada ki en önemli konu bu. Her namazımda kendimi bırakip onlar için dua ediyorsam eğer(ki mim sorusunda bile Rabbimden istediklerim arasına yine çocuklarimizi yazmistim) kimsenin el uzatmaya susmaya hakkı yok.

      Öpüyorum sevgilerimle

      Sil
  10. Siz ne utanıcaksınız, az bile söylemişsiniz. Böylesi ahlak yoksunu mahlukatlara (insan diyemiyorum çünkü Allah insana akıl fikir vermiş) az bile yazılanlar söylenenler. Hepsinin önce ettiklerini layıkıyla bulmasını sonrada geberip gitmelerini diliyorum Allahtan. Tüm evlatlara, eşlere, hayvanlara, arssızca hakkına namusuna hayatına tecavüz edilen herkes için gerekli cezaların en kısa zamanda çıkmasını diliyorum. Heee yine mi çıkmayacak. İlahi adaletede inanıyorum. Bu kanunu çıkarmayanlarında evlatları eşleri çocukları anaları babalaarı var. Çıkmayacaksa kendi canlarını o katledilen zülüm gören insanların yerine koysunlar, kendilerinin de başlarına gelebileceğini düşünsünler ve bir daha düşünsünler. Bu mahlukatları hapislerde beslemek yerine hak ettiklerini versinler artık, ve diğerlerinede ibret olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan utandım. Daha fazlasını hak etseler de ben yazamadım. Ama o kadar sinirliydim ki. Aslında sinir de değil bu insan en çok çaresizlikten dolayı acı çekermiş. Ve biz millet olarak bu konuda çok çaresiziz. Elimizden hiç bir şey gelmiyor. Gelse nolur ki zaten kim bizi dinleyip ağır ceza verecek. Mahkemelerin en ağir cezası bilmem kaç kez ağırlastirilmis müebbet. Biraz mantıklı olun ya. Bir insanın ömrü kaç defa ki siz ona 4-5 kez müebbet veriyorsunuz?

      Aminnnn insallah canım insallah artik ya.

      Sil
  11. Okurken bile kötü oldum. Umarım bunlara son verecek kesin bir uygulama olur. Yoksa olan yine çocuklara, masumlara olacak.

    YanıtlaSil
  12. Az bile yazmışsın Özlemcim.Ben bunlara ruhlarını şeytana satmış yaratıklar diyorum.Normalde kolay kolay beddua etmem ama bu habeleri duydukça aklıma gelen tüm bedduları ediyorum bu yaratıklara.Daha konuşmaya yeni başlamış yavrucuktan ne beklersiniz aklım,mantığım,vicdanım almıyor!Topunun canı cehenneme!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten ne bekliyorlar bende anlamadım ya? Normal insan biri onu sevmediğinde bile zoruna gidip ayrılırken bunlar ne bekliyor?

      Cehennemle kalmasın ama. Bu dünyada da adalet saglansin canm insallah dualarimiz bu yönde :(

      Sil
  13. çocuk evliliklerinin kabul gördüğü bir toplumda bu tür sapıklıkların olması mnormaldir..öncelikli olarak bu sorunun çözülmesi gerekir yoksa bu tür sapıklıkların olması kaçınılmaz olmaya devam eder..elinize,emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oda çocuk evliliği değil zaten bildiğin oda çocuklara tecavüz. Kimse bana bunu normallestiremez. Yasalar bile.

      Sil
  14. Ablacım, dün öğrendiğim haberde 3 yaşındaki kıza tecavüz edildiği söylendi. Az önce ise bir arkadaşım bu haberin yalan olduğunu WhatsApp'ta durum olarak paylaşmış. Haberdeki fotoğraf aslında diyarbakırda bir bomba sonucu vefat eden minik bir bebekmiş. Tabi hangisi doğru bilemiyorum. Ama sizlerle de paylaşmak istedim.

    Yazına gelince, bunları yazıya dökmüşsün ama inan yazılacak kadar değer etmez mahluklar bunlar. Rabbim ıslah etsin diyeceğim ama her geçen gün böyle iğrenç haberleri duyunca ne yazık ki insanların ne kadar aşağılık olduğunu öğreniyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu haber gerçek ablacım. Ben bebeğin resmini görmedim. Yapanınki meydan da.

      İnsallah son olur. İnan herkes vicdanını susturmak için bir şeylere sığınmaya çalışıyor. Ama susmayalim.

      Sil
  15. Bu ufacık kızın başına gelenlere öyle üzüldüm ki, yakalım bu dünyayı toptan başka türlü nasıl temizleyeceğiz bilmiyorum...

    Hadi asmıyorlar, kesmiyorlar da linç edilmesin diye başka şehre götürüp de özel hücreye koymak nedir Allah aşkına ya???

    Koysana onu şöyle kalabalık bir koğuşa anasından emdiği sütü kan kustursunlar!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi yakalama madem. Bırak sokakta görenler bunu parça pinçik etsinler. Elinden kaçır arkadaşım. Sıkı sıkı tutma. Birde can yeleği giydirmezler mi? Baskalarinin canını alana can yeleği mi olurmuş? Gebersin gitsin :(

      Sil
  16. Çok haklı bir yazı ama maalesef biliyorum ki yine değişen bir şey olmayacak. Ülkemizde insan canının da, konforunun da, minimum yaşam gereksinimlerinin de değeri yok hiç. Ölen öldüğü ile, kötülüğü yapan da kötülüğü ile kalıyor.
    En son haberdeki küçük kız çocuğunun başına gelenler örneğin. Haberin tümünü okudum. Anne kolluk kuvvetlerine gidip şikayet ettiğinde oradaki görevliler "iftira atma kocana demişler" Ne demek bu şimdi? Kadınlar, özellikle de ev hanımı kadınlar, üçüncü sınıf vatandaş muamelesi görmeye başladı bu ülkede.
    Sana mı kaldı kadının iftira atıp atmadığı? Sana ne? Bir şikayet var ve sen onu doğru düzgün almakla görevlisin. O gün bir şikayetçi değil, bir şikayetçi yazıp bugün o babanın serbest dolaşmasına sebep oldu o kolluk kuvvetleri...
    Ya kadının kızını götürdüğü hastaneye ne demeli? Kadın hasta, kendinde değil diyerek çocuğu doğru düzgün muayene de etmemişler...
    Zaten o köpek ve yaşlı sapık ihtiyar konusuna hiç girmek istemiyorum. İnşallah diğer tarafta ona layık köpeklerle karşılaşır da görür gününü. Bu dünyada cezasını layıkıyla çekeceği yok zaar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değisen bir sey kesinlikle olmayacak canim. Bunu bende biliyorum ama en azından susmadım diyorum. Susmadım. Daha fazlasini yapabilsem keske inan yaparim. Ama elimden bu kadari geliyor :(

      Baska zaman her sey icin toplananlar neden böyle zamanlar da etkinlik düzenleyip il il toplanmiyorlar? Susuyor herkes. Çünkü bana dokunmayan yılancılık oynuyorlar :(

      İnsallah bulurlar hakettiklerini hemde iki dünyada da :(

      Sil
  17. :(
    Bu konuda gerçekten yapılması gerekenler yapılmalı artık ve bu insanlar gerçekten hak ettikleri cezaları almalılar. Bu gerçekleşene kadar da kimse susmamalı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama susucaz Şbnemcim. Taş catlasa bir hafta sonunda herkes aşkını meşkini anlata anlata bitiremeyecekken bunların adı bile geçmeyecek :(

      Sil
  18. Dünden beri benim de hiç keyfim yok,bu haberleri okuyupta üzülmemek delirmemek elde değil:(
    Çok yerinde bir yazı olmuş canım..Bu insanların bir an önce hakettikleri cezayı almaları gerekiyor ve ağır cezai yaptırımlar uygulanmalı bu konu da.. Kalemine sağlık Özlemcim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ama buz şeriatmiyiz canım ne münasebet idam insan haklarına aykırı bir kere dimi. Hep böyle düsünenler yüzünden böyle olduk zaten. İnsan olmayanın hakkı mı olurmuş be.

      İnsallah uygulanir canım. Ne kadar umutsuz olsamda :(

      Sil
  19. Gerçekten çok haklısınız. İnsan dayanamıyor bu yaşananlara Allah sonumuzu hayretsin. Umarım bu olayları bitirecek bir ceza gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelmez kardeşim. Gelirse de biz görmeyiz. O kadsr uzun vadede gelir yani.

      Aminn insallah.

      Sil
  20. Yazık, bu köklü millete ve asil atalarımızın torunlarına, kutlu peygamberimizin böylesi iğrenç ümmetine yazık... Nasıl bir zihniyet bu bilmiyorum ki Allah, düşman başına vermesin vallahi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama o kadar çoklar ve o kadar güzel gizleniyorlar ki biz büyükler bile anlayamıyoruz maalesef.

      Aminn insallah :(

      Sil
  21. Bazı erkekler o kadar iğrençleşmiş durumda ki erkek-kız fark etmez, sırf kendi acınası zevkleri için insanların hayatlarını mahvediyorlar... Bununla ilgili Silenced adlı bir film var, izlemenizi tavsiye ederim.
    Adaletin sağlanmasını neden bu kadar zorlaştırıyorlar anlamıyorum. Dediğiniz gibi bazı insanların en iyi yapabildiği eylem susmak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Susunca başlarına gelmeyeceğini mi sanıyorlar acaba? Susan da yapan kadar suçludur bana göre. Bu nedenle en azından biz susmayalım.

      Benimde aklım almıyor ya. Artık insanlar çocuklarını sevdirmekten korkuyorlar. Buna bende dahilim. Kimse yanaşsin sevsin istemiyorum. Dibimden de ayırmıyorum zaten.

      Ama keske devletimiz bizim yetemediğimiz noktalara da el atsa. Keskeee ...

      İzlicem canm. Esime söyleyeyim indirsin. Cok tesekkrler

      Sil
  22. Söylenecek bir kelime, bir hitap yok bu nefes alanlara... İnsan demeye dilim varmıyor böylelerine. Yorumlarda erkekler, adamlar falan filan diye yorum yapanlar var lakin bunun erkeklik veya kadınlıkla alakası yok. vicdanı olmayan bir makinadan ne kadar ahlaki bir hareket bekleyebilirsiniz ki?

    İdam gelmeli mi, kesinlikle! Başka türlü insan hüvviyeti taşıyanları zaptedebilmenin başka yolu yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok içime su serpen şey de en azından yorum yazanlardan bir kişinin bile çıkıp ben idama karşıyım demediğini görmek.

      Herkes hemen aynı fikirde. Ee peki bu adalet sistemi neden sesimizi duymuyor? Daha çok mu olması lazım.

      Dedigin gibi erkek kadın farketmiyor. Çocuklara yapılan her harekete karsiyim....

      Sil
  23. Yazınızın her satırında o kadar haklısınız ki, diyecek başka bir şey bulamıyorum...

    Ahirette zaten bulacak da dilerim ki adalet bu dünyada da yerini bulur ve bunları yapanlar en ağır cezaları alırlar! Rabbim ıslah etsin ve bizleri de, evlatlarımızı da korusun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çünkü anneyim. Çünkü yeğenim var. Çünkü bende bir zamanlar çocuktum. Bu bile bunları yazmam için en büyük neden olabilir. Ama en önemlisi insanım. Yapılanlarsa insanlığa aykırı.

      Rabbimin adaletinden şüphemiz yok. Umarım bu dünyada da adaletin saglandigini görebiliriz.

      Sil
  24. Kesinlikle sana katılıyorum canım. Zaten ağır cezası olmadığından bu tip olaylar çoğalıyor. Dünya gerçekten artık yaşanmaz bir hal aldı. Allah islah etsin demeyeceğim, belalarını versin en ağır şekilde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki öylee. Adam sadece bir çocuğun değil o çocukla birlikte tüm sevenlerinin hayatlarını karartıyor. Ve basında adı sadece istismarcı oluyor. Orada kaç kişi ölmüş kimin umrunda.

      İnsallah Ummancım ya. Versin. Belasını versin de selasını da duyalım.

      Sil
  25. Bunca boşluğun arasında bir idam diyemiyor işte devletimiz. Gerçekten boşuna konuşuyoruz. Kuru kalabalığız sadece. :(

    YanıtlaSil
  26. Ciddi yasa boşluğu var.Biz her şeyi yasa yapıcılardan bekledik.Sessizce bekledik.Ama artık susmak yok.Kamuoyu baskısı yaratmamız gerekiyor.Bu konuda çalışma yapan çocuk hakları ile ilgili platformlar var.Destek olarak sesimizi duyurmamız gerekir.Gerekirse örgütlenelim arkadaşlar toplanalım yürüyelim yürüyüşe geçelim.Eminim ki yürüyüşe katılacaklar gün gün büyüyecek.Sessiz durmamız gerekiyor.Unutmayalım peygamberimiz derki "Haksızlığa karşı susan kör sağır dilsiz şeytandır"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen yıl cumhurbaskanligina yazı yazmıstım. Ama ne oldu? Dönüş bile yapmadılar. Ancak eger halkın cogunlugu bunu yaparsa inanıyorum ki onlarda görmezden gelemeyecekler.

      Kesinlikle susmasın artık hic kimse :(

      Sil
  27. Bir anne olarak okadar kaygılı ve üzgğnüm ki kelimeler ile anlatamam.Çocuklarıma baktıkça hem acılı aileler aklıma geliyor hemde o masum küçük meleklerin yaşadığı korku acı aklıma geliyor.
    Çok üzgünüm ama artık bu pişliklere ağır bir ceza gelmesi lazım.Bu kadar basıt olmamalı.
    Yap ve cezaevinde cezanı al otur...Yok böyle bir dünya onlarında canı yanacak,korkuyu yaşayacaklar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve verdiğimiz vergilerle rahatca yiyip yatıyorlar ya hepten sinirime dokunuyor. Ben onları besleyecegime ihtiyacı olan masumlarimizi beslerim daha iyi.

      Bende öyleyim canm. Düsündükce agliyorum. Hayal etmeye bile korkarken onlar nasıl dayanmıslar bunca seye :(

      Sil
  28. Bir anne olarak içim paramparça. Diyecek söz bulamıyorum. Ne haber okumaya, ne haber izlemeye yüreğim dayanmıyor. Kim bilir biz böyleyken o çocukların anneleri, o çocukların psikolojileri ne durumdadır ? Adalet İstiyoruz! Adalet yerini bulsun ! İdam Gelsin ki herkese örnek olsun ! Öbür dünyada zaten yatacak yerleri yok !

    YanıtlaSil
  29. İçimiz yanıyor söyleyecek çok fazla şey var:((

    YanıtlaSil
  30. Sen yine terbiyeli bir üslup kullanmışsın,2 çocuk annesi olarak benim duygularımı ifade edecek namuslu bir tek kelime dahi yok bu konuda..

    YanıtlaSil
  31. İçim acıyor gerçekten ama yasalarla gerekli düzenlemeler çok ağır şekilde getirilmediği sürece bu tür haberler maalesef devam edecek. Her ne kadar idam gelsin denilse de bu adamları kolay kolay öldürmeyeceksin. Yavaş yavaş öldüreceksin ki beni öldürün artık diye yalvaracak duruma gelecekler ama yine de öldürmeyeceksin. O zaman belki bir nebze olsa yüreklerimiz soğur.

    YanıtlaSil
  32. Yaşanılanlar gerçekten çok acı, ama en acısı da adalete inancımızın kalmaması. Gerçi suçlar o kadar büyük ki, cezalar ne olursa olsun yetersiz kalacaktır. Ben olayları sadece başlıklar halinde gördüm, içeriğini, detayları okumaya cesaret edemedim. Ne diyeyim...? Allah hepimizin evlatlarını korusun, onları hep iyilerle karşılaştırsın.

    YanıtlaSil
  33. bu ülkede bu vakalar her zaman vardı ama hiç bu kadar ortaya dökülmemişti , artık ortalıkta konuşulsun diyorum ben yapanlar utanmalı konuşanlar değil. İdam gelsin ama o ilmek boyunlarına değil başka bir yerlerine geçirilsin ve meydanlarda insanlar yüzlerine tükürebilsin , yoksa ölüm çok yetersiz bir ceza geliyor bana , o kadar hınçlıyım ki . Din ve ırk konusuna hiç girmesinler , insanlık istiyorum , ne olduğu neye inandığı önemli değil gözümde .çünkü bunları yapanlar insan değil , hatta onları tanımlayacak bir sıfat bile yok yer yüzünde .

    YanıtlaSil
  34. Ağzınıza sağlık aslında az bile söylemişsiniz. Yaşanan olaylar hiç de hazmedilecek şeyler değil.Dünya ne kötü acımasız insanlarla dolu. Keşke kötüler hiç olmasa dünya cennet olsa

    YanıtlaSil

OKUYUPTA YORUM YAZMAYANLARIN BURUNLARI AKSIN 😋