27 Şubat 2018 Salı

Havadan sudan işte


     Bu aralar çok giremiyorum bloğa. (1,5 yılın sonunda bunu da gördü bu gözler 😄) Yazılarınızı okumayı ve sizlerle çene yarıştırmayı çok özledim. Fakat başka şeylerle meşgul olmak zorundayım. Yeni bir atılım içerisine girdim ve sonuçlarını heyecanla bekliyorum. Bir de üstüne kızımın tadından yenmeyen hastalık hali eklendi. Sıradan bir üşütme gibi görünse de bize kafayı üşüttüreceği kesin. Sürekli ağlama, bağırma ve inatlaşma halinde. Hep benimle ilgilen oyna diyor. Oynuyoruz ama ben yaşlıyım tabi iflas bayrağını erken çekiyorum. Bu sefer de yeri göğü tırmalıyor. Sanırım çok şımarık bir çocuk yetiştiriyorum. Özgüven patlaması var içinde 😂 Umarım hastalıkla birlikte tüm bu huysuzlukları da yerini şekerliğe bırakır.

24 Şubat 2018 Cumartesi

Zenginlerin kapılarında ayak silmatik mi var?


     Televizyonlar da bizlere aşılanan zenginlerle ilgili yaz yaz bitmeyen tuhaf özellikler var. Mesela tüm zengin hanımlar evin içinde mini elbiselerle, saçlar başlar kuaförden çıkmış şekilde suratlarında bir ton makyaj ve ayaklarında on cm topukluyla tıngır mıngır geziyorlar. Hepsinin evinde aşcılar, hizmetçiler var. Hepsinin sofrası tüm orduyu doyuracak kadar da (görgüsüzlük derecesinde) dolu.

22 Şubat 2018 Perşembe

Tatlı çekiliş hediyelerim 💕


     Sevgili Sevilay kozmetik ürünlerden oluşan güzel bir çekiliş düzenlemişti. Bende gördüğüm her çekilişe katıldığım için ona da katıldım. Şans konusunda pek iyi olmamama rağmen kazanmışım.

    Geçen hafta sürekli irtibat halindeydik. Kargo nedeniyle ürün gönderimi konusunda sıkıntı yaşayan Sevilay çözümü ise ürünleri sığdırabildiği kadarıyla lego kutusuna koyarak bulmuş. En üstede resimde göründüğü üzere legoları koymuş ki şirket anlamasın. 😄

21 Şubat 2018 Çarşamba

Kimyasal hadım (kastrasyon) nedir? Pedofilinin önlenmesinde caydırıcı unsur mudur?


    Son günlerde ortaya çıkan pedofili vakaları beraberinde yeni bir görüşü de ortaya attı. Adalet bakanı Abdülhamit Gül, çocuk istismarının önüne geçme amaçlı kimyasal hadımın da düşünülen seçenekler arasında olduğunu söyledi.

19 Şubat 2018 Pazartesi

Unutulmayan her kötü an sırtınıza kefe değil hayatınıza hediyedir


     Geçmişte karşı karşıya kaldığımız bir çok kötü anılarımız olmuştur.(Gelecekte de olacağı gibi) Herkes zaman zaman hatalar yapar veya hatalarla karşılaşır. Kimileri yapılanları unutmayı tercih ederken kimileri ise maddelenmiş haliyle belleğinde saklamayı tercih eder. İşte bende o saklamayı seçenlerdenim.

16 Şubat 2018 Cuma

Böylelerini idam edin

               

    Yine neşem kaçtı bir yerlere. Kaçsında zaten merhametim yerinde, aklım yerinde en azından. Peki ya adalet? Onun yerinde olduğuna inanan tek bir kişi var mı?

     Beni hiç bir siyasi parti, hiç bir parti başkanı ilgilendirmiyor. Üzerine kim alınırsa alınsın. İki kuruşluk keyfimizin içine edenler hala yaşıyorsa siz niye tahtınızda kabara kabara oturuyorsunuz ki?

12 Şubat 2018 Pazartesi

Sosyal medyada aynı resmi yüz kere görmekten bıkanlar

(Ablamın hımbıl Leo'su 😊)

    Ben sosyal medya olarak (artık bunu da sosyalden sayar mısınız bilmem ama 😂) bir tek whatsapp kullanıyorum. İnsanın tanıdıklarıyla görsel bağ kurması açısından durumları güzel bir uygulama olarak görsem de bazıları kusturacak kadar nefret ettirdiler kendilerinden. El olsa silicem o derece. Bunu yapanda yolun ortasını ikiye katlamış yaştaki insanlar.

8 Şubat 2018 Perşembe

Mimimsitrak şeyler küçük bir mim


    Yüreğimin iklimi bloğunun sahibesinin düzenlediği adı küçük ama insanlık adına büyük bir mim var hani işte kalpler kraliçesi herteldenşef'im sağolsun beni de mimlemişti. Bende gecikmeli de olsa bu güzel soruları severek cevapladım tabi.


     1- Dünyayı değiştirecek sizce 3 küçük adım nedir?

1)  İnsan kalmak,
2) Kalbin manevi amaçlarını bilmek,
3) İyi niyete teslim olmak.

2- Dünyanın daha fazlasına ihtiyacı olduğu şey nedir?

    Merhamet (sorsak herkes de var. Bunca kötülüğü yapanlar da uzaydan geliyorlar zaten)

3- Okuduğunuz son kitap?

    İmamın manken kızı 😁

4- İzlediğiniz son film?

    Dağ 2 (Geç kalınmış bir filmdi)

5- Sizin değişmenizi sağlayan bir hatanız?

    İnsan gibi görünenlerin miş gibi yaptıklarını anlamamla birlikte diğer yüzlerine de bakmam gerektiğini öğrendim...

6- Sözcükleriniz eylemlerinizle eşit midir?

    Yapamayacağım şeyi söylemem. (%98 Allah şaşırtmasın diyim dur beşer şaşar 😁)

7- Gurur duyduğunuz bir başarınız?

    Şu an Dünya'da boşuna yaşadığımı farkettim. 😁 Şaka tabi ki var bir şeyler ama şeytana böbür kapısını açmayalım 😉

8- Hayattaki öncelikleriniz nelerdir?

    Evlenmeden önceki ailem, evlendikten sonraki ailem ve Rabb'im.

9- Kendinizde beğendiğiniz 5 özelliğiniz nelerdir?

    Kendimi anlatmayı etik bulmuyorum. Birileri beni överse daha mutlu olurum. 😁(Buna siz de dahilsiniz)

10-  Geçen haftanın en güzel olayı nedir?

     Kızım bana artisssss dedi. 😁


Bu mimde burada biterrrr. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. Hoşcakalın benle kalın 😂
   


Kişisel blog- Annesinin Prensesi 🌈

5 Şubat 2018 Pazartesi

Benimle ilgili 13 bilgi


    Bayram değil seyran değil Özlem kendini niye yerdi diye soranlar olabilir. Bu yazımda sizlere eksiksiz olarak kendimden kesitler sunmaya karar verdim. Bunu yaparken de asla uydurmadığıma emin olabilirsiniz. Ki uydursaydım emin olun yere göğe sığdırmazdım kendimi 😂

2 Şubat 2018 Cuma

En güzel bağımlılığım 💕


    Esila'm. ( m harfi isminin yanındayken nasıl da güzel benim oluyorsun) Yüzüne her baktığımda iyi ki annem beni doğurmuş dediğim evladım. Bayatlamış kelimeleri tüketmekten bıkmadığım gibi üstüne bir de tdk da bulunmayan ifadeleri uydurduğum en güzel türkçem o benim. Can kuzu, piti böcük, bal pamuk, şerbetli lokum  ve daha bir sürü anlamsız kelimelerin türemesinin de sebebi sensin işte.